Folka bak

Vi som står bak Norske Drømmer, jobber med reklame, markedføring og analyse og vi er oppriktig nysgjerrig på hva menneskene i verdens rikeste land drømmer om for livene sine. Vår drøm er å lage en bok om mangfoldet av det nordmenn drømmer om. Kanskje din drøm også kommer i bokform?

Nils Petter Strømmen er en 39 år gammel medieviter med bakgrunn fra flere ulike analysebyråer. Han har en forkjærlighet for analyser av medier, mediebildet og publikums mediebruk. Nils Petter mener enhver virksomhet med repekt for seg selv bør ha en event- og merchansvarlig. Nils Petter har derfor et spesielt ansvar for denne biten av Norske drømmer.

Marius Jensen er en 39 år gammel kultur- og medieviter som har brukt mesteparten av arbeidslivet på analyser av forbrukeratferd, trend- og fremtidsanalyser og kommunikasjon. Marius er for treg til å spille PS3 (med unntak av LBP) og må holde seg til Wordfeud på iphone.

Kristian Jensen er en 29 år gammel visualiserer som jobber som AD og designer i et reklamebyrå når han ikke spiller Call Of Duty  (eller hva som gjelder akuratt nå) med kompisene sine. Det er Kristian, som sammen med Siri Berg, har laget design til norskedrømmer.no og som designer de flotte Keynote presentasjonene til Norske drømmer.

Om du har lyst til å vite mer om prosjektet eller booke et foredrag så kontakt oss gjerne på post@norskedrommer.no

Reklame